PUBLIC (KEYNOTE) SPEAKER

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die een unieke en frisse kijk kan bieden op onderwerpen die voor iedereen relevant zijn? Zoek niet verder! Als Public (Keynote) Speaker deel ik graag mijn kennis, ervaring en ideeën met teams en organisaties die tijdens hun evenementen of presentaties een verfrissende invalshoek willen bieden.

In 2004 heb ik met veel enthousiasme Zillion Productions opgericht. Dit creatieve bureau stelt me in staat om mijn passie voor creativiteit te combineren met mijn zakelijke expertise op het gebied van business-, lifestyle- en creatieve coaching. Met mijn achtergrond als spreker, presentator, coach en innovator deel ik mijn persoonlijke ervaringen en specialisaties op zowel zakelijk als creatief vlak. Dit doe ik door middel van boeiende (online) workshops, trainingen en coaching.

Tijdens mijn lezingen behandelen we diverse boeiende thema's, waaronder:

  1. Leiderschap: Ontdek hoe je een effectieve en inspirerende leider kunt zijn en hoe je anderen kunt motiveren en leiden naar succes.
  2. Ondernemerschap: Leer de essentiële vaardigheden en mindset die nodig zijn om een succesvolle ondernemer te worden en je zakelijke doelen te verwezenlijken.
  3. Persoonlijke ontwikkeling: Ontdek hoe je jezelf kunt ontwikkelen, je potentieel kunt benutten en een leven kunt leiden dat in lijn is met jouw waarden en doelen.
  4. Mindset: Leer hoe je een positieve mindset kunt cultiveren en hoe dit van invloed is op je persoonlijke en professionele groei en succes.
  5. Lifestyle & Gezondheid: Ontdek het belang van een gebalanceerde levensstijl en gezondheid op zowel persoonlijk als professioneel vlak, en leer praktische tips om hieraan te werken.
  6. Innovatie: Verken de wereld van innovatie en creativiteit, en leer hoe je deze concepten kunt toepassen om nieuwe kansen te creëren en je organisatie vooruit te helpen.
  7. Gewoontevorming en -verandering: Leer hoe je effectieve gewoonten kunt ontwikkelen en negatieve gewoonten kunt doorbreken om persoonlijke groei en succes te bevorderen.
  8. Acteren: Ontdek hoe acteertechnieken en expressie kunnen bijdragen aan effectieve communicatie en het overbrengen van je boodschap met impact.

Ik geloof dat zelfontwikkeling en een positieve mindset, gecombineerd met passie en vastberadenheid, de sleutel zijn tot een succesvol leven met een duidelijk doel voor ogen.

Hoe kan ik jou helpen?

Ik sta klaar om een vrijblijvend gesprek met je aan te gaan om te bespreken hoe ik jouw evenement of presentatie op maat kan ondersteunen. Ne

em vandaag nog contact met mij op en samen creëren we een inspirerende en waardevolle ervaring voor jouw publiek. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken!