Luca als coach

Als Talent Coach help ik je het beste uit jezelf te halen op het gebied van film-, televisie-, theater. Naast persoonlijke en inhoudelijk begeleiding om acteer- en dramatische prestaties te verbeteren, help ik je ook met praktische zaken. Hoe begin je als acteur, wat moet je regelen op zakelijk gebied, hoe bereid je een auditie voor, hoe zit het wereldje in elkaar. Kortom, antwoord op vragen waar je later mee te maken krijgt.
Onze manier van denken is gevormd door onze opvoeding, genetica en ervaringen gedurende ons hele leven. We zien de wereld door onze eigen unieke, maar ook zeer verschillende bril. Deze bril maakt dat wij allerlei aannames maken en dat we alles interpreteren op onze eigen manier. Vaak onbewust. Je mindset is bijzonder belangrijk als je een gelukkig leven wilt leiden en je doelen willen bereiken. Voordat je kan werken aan je mindset, moet je er eerst bewust van zijn.
Bedrijfs coaching is voor mensen die een bedrijf willen opzetten, of die (zichzelf en) hun bedrijf vooruit willen helpen. Business coaching is gericht op het strategisch ontwikkelen van een succesvol bedrijf en het halen van doelen. Onder business coaching valt zowel coaching voor performance als coaching voor development.
Als Innovatie Coach ben ik leider en facilitator van de continue stroom van ideeën door alle fasen en niveaus binnen je team of organisatie. Bovendien faciliteer ik Design Sprints, Hackathons, Innovation Hubs en andere creatieve workshops om innovatie te stimuleren.
Als Agile, Scrum en Kanban Coach help ik organisaties, teams en individuen agile praktijken en methoden toe te passen en tegelijkertijd Agile waarden en mindsets te verankeren. Het doel is om effectievere, transparantere en hechtere teams te stimuleren en betere resultaten, oplossingen en producten/diensten voor klanten mogelijk te maken.