luca-savazzi-theater.jpg

Reviews & beoordelingen 

Over (online) coaching, trainingen, acteren en presenteren.

Ik heb met de hulp van Luca zijn filmpjes auditie gedaan en heb de hoofdrol gekregen. Ik merk zo veel verschil in mijn manier van spelen.
★★★★
– Imke Oerlemans
★★★★★
Ik ben veel bewuster met mezelf bezig. Ook gaf mijn acteer lerares aan dat ze zag dat ik mij vrijer voelde tijdens de lessen en dat ik meer plezier had. In plaats van dat ik probeerde alles goed te doen, durfde ik nu fouten te maken en dingen uit te proberen.
– Rianne
★★★★★
Een super leuke leerzame training waar je veel plezier aan beleeft en daarna ook blijft hebben. 
– Alda
★★★★★
Perfect omdat het een leerzame training is  en ik heb hier veel aangehad voor mijn toekomstige audities, en ik zal deze training van de monoloog nog vaker weer opvatten.
– Jeffrey
★★★★★
Ik wil gewoon ff iets zeggen vanuit mijn hart... En dit is dan voor de mensen die echt verder willen komen met acteren en het serieus nemen. Dat leer je niet zomaar. Dus als je verder wilt leren dan is het nu de kans in de deze tijd... Ik zou dan persoonlijk een coaching nemen via Luca de beheerder van deze pagina hij leert je veel dingen in een korte tijd. Ik volg de training al bijna 2 maanden en ik ben vooruit gegaan, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, ik weet hoe ik mij beter moet presenteren voor de camera, maar ben er nog niet. Het kan beter! En nee het is niet gratis, maar zie als een investering.
– Salina
★★★★★
Heel duidelijk
– Bilal
★★★★★
Grote voordeel van deze tekstuele training is dat je het overal kan doen en kan bestuderen. En het gaat verrassend snel. Erg nuttige training!
– Jeroen
★★★★★
Luca legt alles erg duidelijk uit. Ook ga je spelenderwijs door alle stof heen. Er zit een oefenblad bij zodat je monoloog goed word voorbereid. Door de extra vragen over de kennis weet je zeker wanneer je het begrepen hebt. Veel dingen wist ik niet en werden in het verleden ook niet altijd goed uitgelegd. Gelukkig legt Luca alles stap voor stap heel goed en duidelijk uit. In deze cursus van Luca heb ik zeker geleerd om mijn monoloog goed voor te bereiden voor een auditie. Ik raad het dan ook iedereen aan.
– Elisabeth
★★★★★
Luca heeft voor ons foto's gemaakt om op je LinkedIn pagina te zetten. Hij stelt je enorm op je gemak en ik vond hem erg professioneel. Hij maakt prachtige foto's, waardoor ik er wel een week over heb gedaan om de juiste keuze te maken"
– Dymph
★★★★★
In de korte tijd die er voor staat, weet hij je wel op je gemak te stellen waardoor het ook weer niet zo gehaast is. Ik heb verschillende foto's in verschillende poses mogen ontvangen. Ik ben er erg blij mee. Thanks!
– Irene

Stuur ook een review

Required
Required
Required
Required