ALGEMENE VOORWAARDEN

Ik heb onderstaande voorwaarden gelezen, begrepen en ga akkoord met de volgende punten:

AANKOOPVOORWAARDEN

Ik begrijp dat deelname aan een programma geen garantie is voor werk of een verhoging van mijn inkomen. Ik accepteer, ga ermee akkoord en begrijp dat ik volledig verantwoordelijk ben voor mijn vooruitgang en resultaten van mijn deelname en dat Luca Savazzi en zijn vertegenwoordigers geen mondelinge of schriftelijke garanties bieden met betrekking tot mijn vooruitgang en welzijn van welke aard dan ook.

Ik begrijp dat Luca Savazzi alle vormen van coaching, workshops en trainingen mogelijk zal opnemen, waaronder Zoom-groepscoachingsessies, Q&A's en LIVE sessies en achteraf online kan plaatsen voor leer- en verkoopdoeleinden. Hierbij geef ik Luca Savazzi toestemming om video-opnamen die tijdens de genoemde workshops zijn gemaakt, te gebruiken in verband met bedrijfsactiviteiten.

DISCLAIMER

Er is alles aan gedaan om alle programma's, trainingen, workshops en producten, het potentieel en de inhoud nauwkeurig weer te geven. De reviews en reacties van derden zijn persoonlijke resultaten en zijn niet bedoeld om te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen. Het succes van elk individu hangt af van zijn of haar inzet, toewijding, verlangen en motivatie en eigen talent. Zoals bij elke carrière-inspanning, is er een inherent risico op kapitaalverlies en is er geen garantie dat je werk boekt, geld of bekendheid verdient.

Luca Savazzi behoudt zich het recht om trainingen offline te halen om welke reden dan ook. Als dit het geval is, dan ontvang je een export van je trainingsmateriaal zodat je altijd toegang hebt tot de informatie die je gekocht hebt. Dit materiaal mag alleen worden gebruikt voor persoonlijke doeleinden en mag niet worden verspreid in welke vorm dan ook. De vorm waarin je deze informatie ontvangt wordt bepaald door Luca Savazzi.

Al het materiaal dat wordt verstrekt door Luca Savazzi is alleen voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als medisch advies of aanbeveling. Ieder gezondheidsprobleem of aandoening moet worden aangepakt door een arts of een andere geschikte zorgverlener. Degenen die geen advies inwinnen bij de bevoegde gezondheidsautoriteit aanvaarden de aansprakelijkheid voor eventuele schade die kan optreden. De uitgever van deze site is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of weglatingen in de inhoud van deze site.

De informatie die op of via onze website wordt verstrekt met betrekking tot jouw gezondheid, welzijn, relaties, zakelijke en carrièrekeuzes en / of financiën, of enig ander aspect van jouw leven, is alleen voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als medisch advies of aanbevelingen. Al het materiaal dat wordt geleverd door Luca Savazzi heeft geen religieuze- of filosofische band. Het opnemen van links van dergelijk materiaal impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin worden geuit.

Ik ga ermee akkoord en erken dat Luca Savazzi op geen enkele manier medisch advies, advies inzake geestelijke gezondheid of religieus advies geeft.

BETALING

100% voluit en vooruit worden tenzij schriftelijk anders afgesproken.

TERUGBETALINGSBELEID

Trainingen

Voor alle vormen van (online) coaching en training geldt dat alle betalingen definitief zijn en kunnen niet worden gerestitueerd tenzij een training door Luca Savazzi wordt geannuleerd wegens een tekort aan belangstelling. In het geval van annulering ontvang je hierover persoonlijk bericht en het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen retour op dezelfde manier waarop deze door jou betaald is. 

Coaching

Het tarief voor een intakegesprek wordt (bij een eventueel coachingstraject) verrekend met je eerste sessie waardoor deze intake gratis is. Daarnaast ontvang je een factuur voor het afgesproken bedrag dat je in je persoonlijke offerte hebt ontvangen.

Intakegesprekken

Het tarief voor een intakegesprek wordt (bij een eventueel coachingstraject) verrekend met je eerste sessie waardoor deze intake gratis is. Als we geen coachingstraject aangaan, dan betaal je alleen de kosten voor het intakegesprek.

AFSPRAKEN VERZETTEN OF ANNULEREN

(Online) persoonlijke- en groepscoaching sessies kunnen worden verzet als dat minimaal 24 uur van tevoren is gedaan. Wanneer dat niet het geval is, dan wordt de sessie als 'uitgevoerd' genoteerd.

CERTIFICAAT

Aan het eind van sommige trainingen krijg je een certificaat. Dat betekent niet dat je certificaat daadwerkelijk door iedereen wordt erkent, het is geen diploma en geen garantie voor werk en opdrachten. Het is enkel een bewijs van afronding van de training. Een kers op de taart!