Workshop Acteren

Acteren met geloofwaardigheid en emoties

Deze workshop heb ik speciaal voor jou ontworpen, als je streeft naar geloofwaardigheid en het krachtig overbrengen van emoties. Tijdens deze workshop ga jij je acteervaardigheden naar een hoger niveau tillen door middel van boeiende oefeningen en inspirerende improvisaties.

Ontdek hoe je authentieke personages kunt neerzetten en jouw emoties op een meeslepende manier kunt uitdrukken. Leer hoe je jouw stem, lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen optimaal kunt gebruiken om het publiek te raken en te betoveren.

Samen met andere gepassioneerde acteurs zul je deelnemen aan samenwerkingsactiviteiten en rollenspellen. Hierdoor leer je niet alleen om te reageren op de emoties van je medeacteurs, maar ook om sterke connecties met hen op te bouwen. We moedigen je aan om risico's te nemen en je kwetsbaar op te stellen, want dat is de sleutel tot een overtuigende acteerprestatie.


Een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je acteertalent kunt ontwikkelen en je zelfvertrouwen kunt vergroten.

Dit is wat we samen gaan bereiken:

 1. Verbetering van jouw acteervaardigheden: Deze workshop biedt een gerichte en praktische aanpak om jouw acteervaardigheden te versterken. Je zult technieken en methoden leren om geloofwaardige personages tot leven te brengen en emoties op een overtuigende manier uit te drukken.
   
 2. Ontwikkeling van jouw expressieve vaardigheden: Acteren is een kunstvorm die draait om het communiceren van emoties en verhalen. Tijdens deze workshop zul je leren hoe je jouw stem, lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen optimaal kunt benutten om jouw acteervermogen te versterken en je expressieve vaardigheden te laten groeien.
   
 3. Versterking van jouw zelfvertrouwen: Acteren vereist zelfvertrouwen en het vermogen om jezelf kwetsbaar op te stellen. Door uit je comfortzone te stappen en nieuwe acteeruitdagingen aan te gaan in een ondersteunende omgeving, zul je merken dat je zelfvertrouwen zowel op het podium als daarbuiten groeit.
   
 4. Samenwerking en connectie met medeacteurs: Acteren is vaak een samenwerkingsproces. In deze workshop krijg je de kans om samen te werken met andere gedreven deelnemers. Je zult leren hoe je kunt reageren op de emoties van je medeacteurs en hoe je sterke connecties met hen kunt opbouwen. Deze vaardigheden zijn niet alleen waardevol in de acteerwereld, maar ook in andere aspecten van je leven.
   
 5. Uitbreiding van jouw creativiteit: Acteren is een creatieve uitlaatklep waarbij je verbeeldingskracht en creativiteit kunt gebruiken om unieke personages tot leven te brengen. Deze workshop zal jouw creativiteit stimuleren en je nieuwe manieren van denken en benaderen laten ontdekken.

Naast alle leerzame aspecten biedt deze acteer workshop ook volop plezier en ontspanning. Het stelt je in staat om los te laten, jezelf uit te drukken en te genieten van het prachtige proces van acteren.

Of je nu nieuw bent in de acteerwereld of al enige ervaring hebt, het volgen van deze workshop zal een onschatbare ervaring zijn. Het zal je helpen om jouw vaardigheden te verbeteren, zelfvertrouwen op te bouwen, creatief te zijn en volop te genieten van de magie van acteren. Dus stap uit je comfortzone en laat jouw acteerdromen werkelijkheid worden!

Praktische informatie:

 • Geen vooropleiding vereist
 • Duur van de workshop: 4 uur
 • Lokatie: Amsterdam 
 • Totaalprijs € 195,-
  • Aanbetaling € 75,-

Vrijdag 20 oktober 2023
09:00 - 13:00 uur
Inschrijven niet meer mogelijk


Zaterdag 21 oktober 2023
09:00 - 13:00 uur
Inschrijven niet meer mogelijk


Vrijdag 24 november 2023 
09:00 - 13:00 uur
Inschrijven niet meer mogelijk


Zaterdag 25 november 2023
09:00 - 13:00 uur
Inschrijven niet meer mogelijk