Workshop Acteren

Audities doen voor film en tv

Ben jij er klaar voor om de auditieruimte te veroveren en jouw talent als nooit tevoren te laten zien? In deze workshop van 4 uur voorzie ik jou van essentiële methodes en tips om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij casting directors.

Stap in de schijnwerpers!

In deze inspirerende workshop duiken we diep in de kunst van audities en verkennen we bewezen technieken die jou onderscheiden van de rest. Als ervaren instructeur zal ik je begeleiden bij het selecteren en voorbereiden van boeiende monologen die jouw sterke punten en uniekheid benadrukken. Ik geloof dat elke acteur een eigen stem heeft, en deze workshop zal je helpen om die van jou te benutten en elk publiek te boeien.


Dit kan je verwachten:

 1. De kracht van Cold Reading: Een script lezen kan een uitdagende opgave lijken. Samen zullen we scripts ontleden, verborgen juweeltjes in de tekst ontdekken en personages ter plekke tot leven brengen. Met mijn begeleiding ontwikkel je de vaardigheid om snel verbinding te maken met het materiaal en een auditie te geven die een onuitwisbare indruk achterlaat.
   
 2. Omgaan met zenuwen: Zenuwen kunnen zelfs de meest getalenteerde acteurs tegenhouden. Tijdens de workshop krijg je krachtige technieken om met zenuwen om te gaan, zelfvertrouwen te vergroten en die angstige energie om te zetten in een drijvende kracht voor succes. Je ontdekt hoe je van een auditieruimte een speelplaats maakt waar je je vaardigheden zal laten schitteren.
   
 3. Opvallen met Self-tapes: In het digitale tijdperk zijn Self-tapes belangrijker dan ooit. Ik geef je praktische tips en inzichten voor het maken van boeiende video's die de aandacht trekken. Leer de kunst van het kaderen, belichting en geluid, zodat je de castingdirecteur weet te boeien en nieuwsgierig maakt naar meer.
   
 4. Omgaan met uitdagingen met doorzettingsvermogen: Ik begrijp de uitdagingen waar (beginnende)acteurs mee te maken hebben, van omgaan met afwijzingen tot het behouden van motivatie. Deze workshop gaat niet alleen over auditietechnieken; het is ook een plek waar we samen deze uitdagende realiteiten zullen bespreken. Ik kan je voorzien van een veerkrachtige mindset die je helpen bij het najagen van jouw dromen.

Focus van deze workshop:

Bij een tv-auditie gaat het om het casten van acteurs voor rollen in televisieprogramma's, zoals dramaseries, sitcoms, realityshows en spelshows. Een auditie voor tv kan variëren, afhankelijk van het genre en de productie. In sommige gevallen gaat het om het spelen van specifieke scènes of het presenteren van jezelf en je acteervaardigheden voor een casting director.

Filmaudities zijn vergelijkbaar met tv-audities, maar een auditie kan bestaan uit het spelen van specifieke scènes uit een script van de film of algemene scènes die relevant zijn voor het personage. Filmaudities kunnen soms intensiever en competitiever zijn, vooral bij grote filmproducties. Iedereen wil die mooie rol natuurlijk bemachtigen. In deze workshop leer ik je hoe je een auditie uniek kan maken en hoe je kan opvallen tussen alle andere acteurs die audities doen.

Ben je klaar om de schijnwerpers te stappen en jouw auditievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Doe mee met deze transformerende workshop. Jij hebt het talent en ik heb de technieken om jou te laten stralen, dus laten we dit samen doen!

Lichten, camera, zelfvertrouwen!

Praktische informatie:

 • Geen vooropleiding vereist
 • Duur van de workshop: 4 uur
 • Lokatie: Amsterdam 
 • Totaalprijs € 195,-
  • Aanbetaling € 75,-

Nog geen nieuwe data beschikbaar