Workshop Acteren

Audities doen voor commercials

Wil jij spelen in toffe commercials en ook nog eens goed geld verdienen? In deze workshop van 4 uur neem ik je mee in de wereld van commercials, leer ik je methodes en geef ik tips om fantastische audities te doen. 

Stap in de schijnwerpers!


Dit kan je verwachten:

 1. Omgaan met zenuwen: Zenuwen kunnen zelfs de meest getalenteerde acteurs tegenhouden. Tijdens de workshop krijg je krachtige technieken om met zenuwen om te gaan, zelfvertrouwen te vergroten en die angstige energie om te zetten in een drijvende kracht voor succes. Je ontdekt hoe je van een auditieruimte een speelplaats maakt waar je je vaardigheden zal laten schitteren.
   
 2. Opvallen bij audities: Het is belangrijk om je goed voor te bereiden, het auditiemateriaal zorgvuldig te bestuderen en jezelf op een professionele en zelfverzekerde manier te presenteren. En als je echt wil opvallen, dan moet je keuzes maken en risico durven nemen. In deze workshop leer ik je hoe je dit doet.
   
 3. Opvallen met Self-tapes: In het digitale tijdperk zijn Self-tapes belangrijker dan ooit. Ik geef je praktische tips en inzichten voor het maken van boeiende video's die de aandacht trekken. Leer de kunst van het kaderen, belichting en geluid, zodat je de castingdirecteur weet te boeien en nieuwsgierig maakt naar meer.
   
 4. Geld verdienen met commercials: Wat kan je verdienen met commercials? Waar moet je op letten als je een contract ondertekent? Hoe werkt een buy-out? Hoe zit het met alle verschillende media? Dit zijn enkele vragen waar je tijdens de workshop antwoord op zal krijgen.
   
 5. Keuzes maken: Ga jij auditie doen voor iedere commercial of ben je selectief? Hoe bepaal je dit en waarop is dat gebaseerd? Is het slim om je overal maar voor op te geven of juist niet? De keuzes die je hierin maakt zijn bepalend voor de toekomst die je wilt.  
   
 6. Omgaan met uitdagingen met doorzettingsvermogen: Ik begrijp de uitdagingen waar (beginnende)acteurs mee te maken hebben, van omgaan met afwijzingen tot het behouden van motivatie. Deze workshop gaat niet alleen over auditietechnieken; het is ook een plek waar we samen deze uitdagende realiteiten zullen bespreken. Ik kan je voorzien van een veerkrachtige mindset die je helpen bij het najagen van jouw dromen.

Focus van deze workshop:

Audities voor commercials zijn gericht op het casten van acteurs voor reclamecampagnes en commerciële spots op televisie, online platforms of andere media. Bij audities voor commercials wordt gevraagd om een specifiek product te promoten, een scenario na te bootsen of een bepaalde emotie uit te beelden. Commerciële audities zijn meestal korter en richten zich op het tonen van je vermogen om overtuigend en aantrekkelijk over te komen.

Ben je klaar om de schijnwerpers te stappen en jouw auditievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Doe mee met deze transformerende workshop. Jij hebt het talent en ik heb de technieken om jou te laten stralen, dus laten we dit samen doen!

Lichten, camera, zelfvertrouwen!

Praktische informatie:

 • Geen vooropleiding vereist
 • Duur van de workshop: 4 uur
 • Lokatie: Amsterdam 
 • Totaalprijs € 195,-
  • Aanbetaling € 75,-

Nog geen nieuwe data beschikbaar