acteren acteer acteur workshops luca savazzi

(Online) Coaching, trainingen & workshops

(Online) coaching, workshops en trainingen op het gebied van acteren en presenteren. Je kunt dit toepassen op jouw (acteer)leven en op zakelijk vlak. Van acteertechnieken om authentiek en vrij te spelen in het moment tot jezelf presenteren als professional en het opzetten van je eigen (bedrijfs) YouTube-kanaal.

Hoe kan ik jou helpen?

Monoloog voorbereiden voor auditie of toelating.jpg

Online trainen

Volg online trainingen op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Op je computer, tablet of smartphone en krijg na afronding van diverse trainingen een certificaat van deelname om te delen met vrienden en familie.

 

★★★★★  - Erg goed

 Luca legt alles erg duidelijk uit, ook ga je spelenderwijs door alle stof heen. In deze cursus van Luca heb ik zeker geleerd om mijn monoloog goed voor te bereiden voor een auditie. Ik raad het dan ook iedereen aan. 

Meer reviews lezen...

acteren voor beginners Kleuren en tegenkleuren gebruiken acteren.jpg

Persoonlijke coaching

Persoonlijke (online) coaching op het gebied van acteren en presenteren is ideaal voor (beginnende) acteurs die willen werken aan specifieke vaardigheden, emoties en geloofwaardigheid.

 

★★★★★  - Vanuit mijn hart

En dit is dan voor de mensen die echt verder willen komen met acteren en het serieus nemen. Ik volg de training en ben vooruit gegaan, heb meer zelfvertrouwen gekregen, ik weet hoe ik mij beter moet presenteren...

Meer reviews lezen...


Online sessie.jpg

Groepscoaching

Deze vorm van coaching is ook persoonlijk, maar in groepsverband. Dit betekent dat iedereen dezelfde coaching en oefeningen krijgt.

 

Een groep bevat minimaal 6 en maximaal 8 leden, dit maakt dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke vragen. Het leuke aan een groep is dat er altijd wel iemand bij zit die dezelfde vragen heeft als jij, en andersom. Bovendien kun je oefeningen en huiswerk samen doen, blijf je gemotiveerd en verantwoordelijk. Een groep begint wanneer het aantal aanmeldingen voldoende is voor het betreffende thema.

acteren voor beginners AUTHENTIEK acteren hoe leren.jpg

Workshops voor bedrijven 

Niet overal is een standaardoplossing voor. Mijn bedrijfstrainingen en workshops zijn altijd op maat gemaakt en gebaseerd op de samenstelling en de wensen van de leerling(en) of de groep. 

 

Denk aan bedrijfsactiviteiten als:

- Zakelijke trainingen

- Teambuildingsdagen

- Onderdeel in een bedrijfsevent

- Trainingsacteur

- Coaching van werknemers en meer...


Veel gestelde vragen

Wat is het partnerprogramma?

Delen is lief! Vertel mensen over mijn trainingen en verdien 10% op iedere nieuwe verkoop via het partnerprogramma...

 

Waarom online sessies?

Vanwege COVID-19 geef ik momenteel online coaching via ZOOM. Dat maakt alle sessies CORONA proof, wel zo veilig en verantwoord. De eerste 5 minuten is het misschien even wennen, maar daarna is het nét zo leuk als in het echt. Beloofd!
 

Wat is ONLINE PERSOONLIJKE coaching?

Op basis van een persoonlijk online intakegesprek, je wensen en je vragen zal ik een voorstel doen om je persoonlijk te coachen. Het voorstel bevat een minimaal aantal aanbevolen sessies, doelen en tarief. We bepalen samen op welke data en tijden we zullen trainen op basis van beschikbaarheid en agenda mogelijkheden.

 

Wat is ONLINE GROEPSCOACHING?

Om ervoor te zorgen dat iedereen op hetzelfde kennisniveau zit, vindt ook hier van tevoren een intakegesprek plaats. Op basis van de aanmeldingen zullen groepen worden gevormd en word je ingedeeld. Deze vorm van coaching is ook persoonlijk, maar in groepsverband. Dit betekent dat iedereen dezelfde coaching en oefeningen krijgt. Een groep bevat minimaal 6 en maximaal 8 leden, dit maakt dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke vragen. Het leuke aan een groep is dat er altijd wel iemand bij zit die dezelfde vragen heeft als jij, en andersom. Bovendien kun je oefeningen en huiswerk samen doen, blijf je gemotiveerd en verantwoordelijk. Een groep begint wanneer het aantal aanmeldingen voldoende is voor het betreffende thema.

 

Wat is de duur van coaching?

Coaching is minimaal 1x per week voor een periode van minimaal 8 weken. Dit traject is bedoeld om routines in te bouwen en stappen te maken in het coachingsproces. Daarnaast krijg je huiswerkopdrachten om zelf thuis uit te voeren. Vragen over je huiswerk kun je stellen in de daaropvolgende sessie.

 

Krijg ik korting als ik mensen aandraag voor mijn groep?

Ja zeker! Als jij + 5 mensen (6 leden in totaal) een groep willen vormen, dan krijg jij 50% korting op je coachingtarief.
Deze korting is niet geldig voor zakelijke klanten en bedrijven.

 

Waarom moet ik een ONLINE intakegesprek voeren?

Om te weten wat je verwachtingen zijn, waar je aan wilt werken en welke specifieke vragen je hebt, plan ik een online intakegesprek met je in. Hierna ontvang je een persoonlijk voorstel zodat je kunt kiezen voor een specifieke training of coaching per uur.

 

Wat is de startdata van coaching en training?

Na een kennismakingsgesprek kan ik op basis van je wensen een advies geven over een workshop of training die bij je past. Je krijgt dan ook een aantal opties waaruit je kunt kiezen om de workshop bij te wonen. 

 

Krijg ik een certificaat of een diploma?

Bij sommige trainingen krijg je inderdaad een certificaat van mij. Bij (online) coaching is dat niet het geval, want dit is geen opleiding maar een vorm van begeleiding die erop gericht is om verandering aan te brengen in je manier van denken en doen. Je kunt kiezen voor een tijdelijk- of een continue traject. Er is nooit sprake van 'afronding' of het behalen van een certificaat of diploma, want net zoals een sporter gecoacht wordt om in conditie te blijven, moet ook een acteur blijven werken aan zijn of haar acteervaardigheden.

 

Wat zijn de prijzen?

- Intakegesprek, duur maximaal 1 uur, € 55,- (dit bedrag vervalt wanneer we met elkaar aan de slag gaan)

- Groepscoaching, afhankelijk van thema en traject, gemiddeld € 85,- per sessie per persoon

- Aanbrengbonus, 50% korting op jouw tarief bij aanmelden van een eigen groep en als iedereen in de groep van start gaat

- Persoonlijke coaching,  € 120,- per losse sessie van 1 uur / of EUR 95,- per strippenkaart van 5 sessies van 1 uur.

 

Hoe zit het met BTW en facturatie?

Betalingen en termijnen worden opgenomen in het coachingvoorstel. 

- Particuliere prijzen zijn inclusief BTW

- Zakelijke prijzen zijn exclusief BTW

 

Heb je (niet) gevonden wat je zoekt?

Heb je interesse in één van bovenstaande onderwerpen of ben je op zoek naar een specifiek onderwerp op het gebied van ACTEREN, PRESENTEREN of wat daarbij komt kijken? Laat weten waar jij behoefte aan hebt en wat je wil leren, zodat ik contact met je kan opnemen om de mogelijkheden te bespreken.