acteren acteer acteur workshops luca savazzi

Online groepscoaching

Geloofwaardig en authentiek spelen kan alleen als je in contact bent met je lichaam en je emoties.

De focus van deze één maand durende online groepscoaching is het afleren van methodes waardoor je teveel met je hoofd acteert in plaats van met je gevoel en emoties.

Deze training is voor jou als je wilt weten:

Hoe je in het moment kan spelen met geloofwaardigheid

Om geloofwaardig te spelen is het belangrijk dat je niet bezig bent met de uitkomst, maar met het moment waarin je speelt.

Hoe je kan spelen vanuit je gevoel en emoties en niet vanuit je hoofd

Teveel laten zien, te groot of juist te klein, maakt je spel ongeloofwaardig. Maak juiste overgangen en luister naar je emoties.

Wat de échte reden is dat jij wilt acteren en spelen op camera of in theater

Als jij al niet exact weet waarom je wilt acteren, waarom zou een regisseur of casting director dan met jou willen werken?

Nieuwe data binnenkort

Reserveer je plek, want vol is vol!

Luca Savazzi Biografie.png

Luca Savazzi

(Online) coach

Hoi, ik ben Luca Savazzi, camera- en theateracteur, te zien in o.a. de tv serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ in de rol van Leon de Boer. Ook speel ik met het Internationaal Theater Amsterdam (voormalig Toneelgroep Amsterdam) in binnen- en buitenland.

Goed om te weten

Trainen met de juiste verwachtingen

(Lichamelijke) oefeningen

Coaching bestaat uit een serie (lichamelijke) oefeningen waarbij we op zoek gaan naar de reden waarom jij wilt acteren en wat je essenties zijn.

Mogelijkheid om te vragen

Tijdens de sessies heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en werken we groepsgewijs aan manieren om naar je lichaam te luisteren.

Focus op wat je uniek maakt

Tijdens deze sessies doen we geen tekst- en scène-oefeningen, maar ligt de focus op het in contact komen met dat wat jou uniek maakt als acteur of actrice.

Veel gestelde vragen

Over deze online training

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren betekent niet dat je daadwerkelijk bent ingeschreven. Je komt op de wachtlijst en ontvangt als eerste info voor de groepscoaching. De info krijg je zodra er nieuwe data bekend is, dus houd je mailbox in de gaten.

De training is ONLINE via ZOOM, lekker COVID proof.

 

Zoom is gratis en moet je van tevoren installeren op je computer, tablet of smartphone. Zorg ervoor dat je alles geïnstalleerd en getest hebt voordat je gaat deelnemen zodat je optimaal van de training kunt profiteren.

Nee. Coaching is geen opleiding maar een vorm van begeleiding die erop gericht is om verandering aan te brengen in je manier van denken en doen. Net zoals een sporter gecoacht wordt om in conditie te blijven, moet ook een acteur blijven werken aan zijn of haar acteervaardigheden.