Acteerlessen in groepsverband

Ik geef acteerlessen in Amsterdam op een vaste dag en tijdstip. De lessen worden gehouden op een donderdagavond of zaterdagochtend, afhankelijk van de beschikbaarheid.

De acteergroep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat ik persoonlijke aandacht, groei en ontwikkeling kan bieden. 

De lessen zijn voor jou als je wilt leren:

De nadruk ligt op spelplezier en persoonlijke ontwikkeling:

Samen met de groep doen we warm-ups, oefeningen en spelopdrachten die direct in de praktijk toegepast kunnen worden.

Tijdens de lessen besteden we onder andere aandacht aan:

Gedurende het seizoen werken we toe naar een eindvoorstelling die we voor echt publiek zullen opvoeren. De details hierover bespreken we tijdens de lessen en het seizoen.

Het is belangrijk om met de juiste verwachtingen aan de training deel te nemen. We zullen verschillende (lichamelijke) oefeningen doen om te ontdekken waarom je wilt acteren en wat jouw essenties zijn. Tijdens de sessies is er ook ruimte om vragen te stellen en werken we gezamenlijk aan manieren om naar je lichaam te luisteren.

Daarnaast zullen er ook gastsprekers zijn waar je van kan leren, denk aan regisseurs, acteurs en andere professionals.

Televisie

Op het televisiescherm vertolkte Luca talloze gast- en bijrollen in verschillende series, waaronder Danni Lowinski (SBS6), Bagels & Bubbels (NET5), Dagboek van een Callgirl (NET5), Familie Kruys (RTL4) en Neonletters (NPO3). Bovendien had hij een terugkerende rol in de langlopende serie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) als Leon de Boer/Rinaldi. In 2011 nam hij deel aan het programma The Voice of Holland, waarbij hij werd opgenomen in het team van Marco Borsato.

Film en theater

Luca vertolkt ook de rol van Timón, een van de hoofdpersonages, in de Sinterklaasfilm 'Snt Ahoy!', uitgebracht op 4 oktober 2023.

Op de planken was Luca te bewonderen in producties van zowel De Nationale Opera & Ballet als het International Theater Amsterdam (voorheen Toneelgroep Amsterdam).

Naast zijn artistieke bezigheden koestert Luca een passie voor ondernemerschap. Eén van zijn ondernemingen is Zillion Productions, opgericht in 2004. 

Praktische informatie:

Aanmelden

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe data zodat je je op tijd kan opgeven? Meld je aan voor een een gratis notificatie.