Ondernemer in hart en ziel

Als acteur, coach en ondernemer en ik hecht veel waarde aan het doen van activiteiten waar je plezier aan beleeft en energie van krijgt. Mijn doel is om mijn ervaring, talent en creativiteit te combineren om een brug te slaan tussen de creatieve en zakelijke wereld. Authenticiteit, creativiteit, groei en plezier zijn belangrijk voor mij, en deze waarden vormen ook de basis van mijn workshops, trainingen, coachingssessies en zakelijke initiatieven.

Mijn bedrijf, Zillion Productions

Ik ben de oprichter van Zillion Productions, een creatief bureau dat zich bezighoudt met diverse activiteiten. Als een ondernemende creatieveling zie ik overal mogelijkheden en ik ben trots op de groei die mijn bedrijf heeft doorgemaakt sinds de oprichting in 2004.

Met mijn passie voor creativiteit en ondernemerschap biedt Zillion Productions een platform waar ik mijn talenten volledig kan benutten. Ik ben betrokken bij spannende projecten en kan me bezig te houden met coaching, innovatie, design, techniek en digitale media.

Bij Zillion Productions staan creativiteit, kwaliteit en vrijheid hoog in het vaandel. Deze kernwaarden zijn de drijvende kracht achter al onze activiteiten. Met mijn scherp oog voor design en mijn streven naar vernieuwing zorg ik ervoor dat elk project dat we aangaan uniek en van hoge kwaliteit is. Ik geloof dat creativiteit de sleutel tot succes is, en ik streef er constant naar om originele en boeiende oplossingen te bieden aan onze klanten.

Meer over Zillion Productions...

Mijn brand, Luca Savazzi

Naast Zillion Productions is er ook mijn persoonlijke merk, Luca Savazzi. Daaronder vallen activiteiten zoals acteren en presenteren, voice-overs, coachen, public speaking en alles wat te maken heeft met mijn persoon. Bovendien geef ik workshops, lessen en trainingen op het gebied van acteren en presenteren.

Als gedreven ondernemer zet ik me in voor het succes van mijn klanten. Ik geloof in het opbouwen van sterke relaties en het begrijpen van de unieke behoeften van elk bedrijf waarmee ik samenwerk. Mijn doel is om creatieve oplossingen te bieden die passen bij mijn klanten, doelgroep en de steeds veranderende wereld.