Workshop: Audities doen voor commercials

Wil jij spelen in toffe commercials en ook nog eens goed geld verdienen? In deze workshop van 4 uur neem ik je mee in de wereld van commercials, leer ik je methodes en geef ik tips om fantastische audities te doen. 

Stap in de schijnwerpers!

In deze inspirerende workshop duiken we diep in de kunst van audities en verkennen we bewezen technieken die jou onderscheiden van de rest. Als ervaren instructeur zal ik je begeleiden bij het selecteren en voorbereiden van je commercial auditie en ondekken we jouw sterke punten en uniekheid benadrukken. Ik geloof dat elke acteur een eigen stem heeft, en deze workshop zal je helpen om die van jou te benutten en elk publiek te boeien.

Dit kan je verwachten:

Focus van deze workshop:

Audities voor commercials zijn gericht op het casten van acteurs voor reclamecampagnes en commerciële spots op televisie, online platforms of andere media. Bij audities voor commercials wordt gevraagd om een specifiek product te promoten, een scenario na te bootsen of een bepaalde emotie uit te beelden. Commerciële audities zijn meestal korter en richten zich op het tonen van je vermogen om overtuigend en aantrekkelijk over te komen.

Ben je klaar om de schijnwerpers te stappen en jouw auditievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Doe mee met deze transformerende workshop. Jij hebt het talent en ik heb de technieken om jou te laten stralen, dus laten we dit samen doen!

Lichten, camera, zelfvertrouwen!

Praktische informatie:

Nog geen nieuwe data beschikbaar

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe data zodat je je op tijd kan opgeven? Meld je aan voor een een gratis notificatie!