Workshop: Audities doen voor film en tv

Ben jij er klaar voor om de auditieruimte te veroveren en jouw talent als nooit tevoren te laten zien? In deze workshop van 4 uur voorzie ik jou van essentiële methodes en tips om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij casting directors.

Stap in de schijnwerpers!

In deze inspirerende workshop duiken we diep in de kunst van audities en verkennen we bewezen technieken die jou onderscheiden van de rest. Als ervaren instructeur zal ik je begeleiden bij het selecteren en voorbereiden van boeiende monologen die jouw sterke punten en uniekheid benadrukken. Ik geloof dat elke acteur een eigen stem heeft, en deze workshop zal je helpen om die van jou te benutten en elk publiek te boeien.

Dit kan je verwachten:

Focus van deze workshop:

Bij een tv-auditie gaat het om het casten van acteurs voor rollen in televisieprogramma's, zoals dramaseries, sitcoms, realityshows en spelshows. Een auditie voor tv kan variëren, afhankelijk van het genre en de productie. In sommige gevallen gaat het om het spelen van specifieke scènes of het presenteren van jezelf en je acteervaardigheden voor een casting director.

Filmaudities zijn vergelijkbaar met tv-audities, maar een auditie kan bestaan uit het spelen van specifieke scènes uit een script van de film of algemene scènes die relevant zijn voor het personage. Filmaudities kunnen soms intensiever en competitiever zijn, vooral bij grote filmproducties. Iedereen wil die mooie rol natuurlijk bemachtigen. In deze workshop leer ik je hoe je een auditie uniek kan maken en hoe je kan opvallen tussen alle andere acteurs die audities doen.

Ben je klaar om de schijnwerpers te stappen en jouw auditievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Doe mee met deze transformerende workshop. Jij hebt het talent en ik heb de technieken om jou te laten stralen, dus laten we dit samen doen!

Lichten, camera, zelfvertrouwen!

Praktische informatie:

Nog geen nieuwe data beschikbaar

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe data zodat je je op tijd kan opgeven? Meld je aan voor een een gratis notificatie!