Persoonlijke groei en ontwikkeling van je talent

Als Talent Coach help ik je het beste uit jezelf te halen op het gebied van film-, televisie-, theater. Naast persoonlijke en inhoudelijk begeleiding om acteer- en dramatische prestaties te verbeteren, help ik je ook met praktische zaken. Hoe begin je als acteur, wat moet je regelen op zakelijk gebied, hoe bereid je een auditie voor, hoe zit het wereldje in elkaar. Kortom, antwoord op vragen waar je later mee te maken krijgt.

Persoonlijke Coaching

Persoonlijke (online) coaching op het gebied van acteren en presenteren is ideaal voor (beginnende) acteurs die willen werken aan specifieke vaardigheden, emoties en geloofwaardigheid.

Online trainen

Online trainingen op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Op je computer, tablet of smartphone en krijg na afronding van diverse trainingen een certificaat van deelname om te delen met vrienden en familie.

Nieuw seizoen acteerlessen

Het nieuwe seizoen staat weer in de planning. De exacte datum volgt nog. Samen met een select groepje mensen leer je acteren voor camera, tv en theater, doen we warm-ups en spelopdrachten en werken we aan een eindvoorstelling.

Een acteergroep bestaat uit maximaal 8 mensen zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht, groei en ontwikkeling. Dit betekent dat niet iedereen kan worden toegelaten of dat je op de wachtlijst moet komen te staan als je te laat bent met aanmelden. Dus hoe eerder je je opgeeft, des te sneller je kan beginnen.

Workshops

Op zoek naar een workshop op het gebied van acteren en presenteren? Bekijk de mogelijkheden en schrijf je in

Voor zakelijke klanten zijn ook op maat gemaakte workshops, ideaal als aanvulling op bedrijfsactiviteiten als: