acteren acteer acteur workshops luca savazzi

Talent Coaching

Persoonlijke begeleiding, trainingen, workshops

Als Talent Coach help ik je het beste uit jezelf te halen op het gebied van film-, televisie-, theater. Naast persoonlijke en inhoudelijk begeleiding om acteer- en dramatische prestaties te verbeteren, help ik je ook met praktische zaken. Hoe begin je als acteur, wat moet je regelen op zakelijk gebied, hoe bereid je een auditie voor, hoe zit het wereldje in elkaar. Kortom, antwoord op vragen waar je later mee te maken krijgt.

Hoe kan ik jou helpen?

Monoloog voorbereiden voor auditie of toelating.jpg

Online trainen

Online trainingen op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Op je computer, tablet of smartphone en krijg na afronding van diverse trainingen een certificaat van deelname om te delen met vrienden en familie.

acteren voor beginners Kleuren en tegenkleuren gebruiken acteren.jpg

Persoonlijke coaching

Persoonlijke (online) coaching op het gebied van acteren en presenteren is ideaal voor (beginnende) acteurs die willen werken aan specifieke vaardigheden, emoties en geloofwaardigheid.

 • ★★★★★
  Heel duidelijk
  – Bilal
 • ★★★★★
  Luca heeft voor ons foto's gemaakt om op je LinkedIn pagina te zetten. Hij stelt je enorm op je gemak en ik vond hem erg professioneel. Hij maakt prachtige foto's, waardoor ik er wel een week over heb gedaan om de juiste keuze te maken"
  – Dymph
 • ★★★★★
  Een super leuke leerzame training waar je veel plezier aan beleeft en daarna ook blijft hebben. 
  – Alda
 • ★★★★★
  Grote voordeel van deze tekstuele training is dat je het overal kan doen en kan bestuderen. En het gaat verrassend snel. Erg nuttige training!
  – Jeroen
 • ★★★★★
  Perfect omdat het een leerzame training is  en ik heb hier veel aangehad voor mijn toekomstige audities, en ik zal deze training van de monoloog nog vaker weer opvatten.
  – Jeffrey
 • ★★★★★
  Ik ben veel bewuster met mezelf bezig. Ook gaf mijn acteer lerares aan dat ze zag dat ik mij vrijer voelde tijdens de lessen en dat ik meer plezier had. In plaats van dat ik probeerde alles goed te doen, durfde ik nu fouten te maken en dingen uit te proberen.
  – Rianne
 • ★★★★★
  Ik wil gewoon ff iets zeggen vanuit mijn hart... En dit is dan voor de mensen die echt verder willen komen met acteren en het serieus nemen. Dat leer je niet zomaar. Dus als je verder wilt leren dan is het nu de kans in de deze tijd... Ik zou dan persoonlijk een coaching nemen via Luca de beheerder van deze pagina hij leert je veel dingen in een korte tijd. Ik volg de training al bijna 2 maanden en ik ben vooruit gegaan, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, ik weet hoe ik mij beter moet presenteren voor de camera, maar ben er nog niet. Het kan beter! En nee het is niet gratis, maar zie als een investering.
  – Salina
 • Ik heb met de hulp van Luca zijn filmpjes auditie gedaan en heb de hoofdrol gekregen. Ik merk zo veel verschil in mijn manier van spelen.
  ★★★★
  – Imke Oerlemans
 • ★★★★★
  In de korte tijd die er voor staat, weet hij je wel op je gemak te stellen waardoor het ook weer niet zo gehaast is. Ik heb verschillende foto's in verschillende poses mogen ontvangen. Ik ben er erg blij mee. Thanks!
  – Irene
 • ★★★★★
  Luca legt alles erg duidelijk uit. Ook ga je spelenderwijs door alle stof heen. Er zit een oefenblad bij zodat je monoloog goed word voorbereid. Door de extra vragen over de kennis weet je zeker wanneer je het begrepen hebt. Veel dingen wist ik niet en werden in het verleden ook niet altijd goed uitgelegd. Gelukkig legt Luca alles stap voor stap heel goed en duidelijk uit. In deze cursus van Luca heb ik zeker geleerd om mijn monoloog goed voor te bereiden voor een auditie. Ik raad het dan ook iedereen aan.
  – Elisabeth

Meer reviews lezen...

coachen en inspireren coach.jpg

Acteerlessen seizoen 2023

Reserveer alvast je plek voor seizoen 2023. Samen met een select groepje mensen leer je acteren voor camera, tv en theater, doen we warm-ups en spelopdrachten en werken we aan een eindvoorstelling.

 

Een acteergroep bestaat uit maximaal 8 mensen zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht, groei en ontwikkeling. Dit betekent dat niet iedereen kan worden toegelaten of dat je op de wachtlijst moet komen te staan als je te laat bent met aanmelden. Dus hoe eerder je je opgeeft, des te sneller je kan beginnen.

acteren voor beginners AUTHENTIEK acteren hoe leren.jpg

Workshops voor bedrijven 

Niet overal is een standaardoplossing voor. Mijn bedrijfstrainingen en workshops zijn altijd op maat gemaakt en gebaseerd op de samenstelling en de wensen van de leerling(en) of de groep. 

 

Denk aan bedrijfsactiviteiten als:

- Zakelijke trainingen

- Teambuildingsdagen

- Onderdeel in een bedrijfsevent

- Trainingsacteur

- Coaching van werknemers en meer...