Voice-over stemacteur met eigen studio

Ben je op zoek naar een professionele voice-over of stemacteur met een eigen studio en wil je graag gebruikmaken van mijn uitgebreide mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Nederlandstalige voice-overs

Ik ben Luca, geboren en opgegroeid in Nederland. De Nederlandse taal is mijn moedertaal, waardoor ik het accentloos beheers en een natuurlijke flow in mijn stemgeluid heb. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie, een animatievideo, een instructievideo of een audioboek, mijn Nederlandstalige voice-over brengt jouw boodschap op een overtuigende en heldere manier over.

Italiaanse voice-overs

Met mijn Italiaanse achtergrond, geboren in Nederland met Italiaanse ouders en een hele familie in Italië, spreek ik vloeiend en accentloos Italiaans. Dit stelt mij in staat om authentieke en levendige Italiaanse voice-overs te leveren voor diverse projecten. Of je nu een voice-over nodig hebt voor een Italiaanse reclamespot, een film, een documentaire of een telefoonsysteem, ik zorg voor een professionele en meeslepende stem die jouw doelgroep aanspreekt.

Engelstalige voice-overs

Als Engelse voice-over met een charmant accent kan ik ook jouw Engelstalige projecten tot leven brengen. Of het nu gaat om een internationale reclamecampagne, een educatieve video, een audiogids of een voice-over voor een game, ik bied een heldere en expressieve stem die de juiste toon zet voor jouw boodschap.

Stemacteur met eigen studio

Dankzij mijn volledig uitgeruste professionele studio kan ik opnames van hoge kwaliteit leveren met een snelle turnaround-tijd. Je hoeft je geen zorgen te maken over externe factoren die de kwaliteit van de opnames kunnen beïnvloeden. Met mijn eigen studio ben ik flexibel en direct beschikbaar, waardoor we efficiënt kunnen werken aan jouw project.

Of je nu een corporate video, een radiocommercial, een televisiespot, een e-learning video, een voice-response systeem of een explanimation nodig hebt, mijn stem is bijzonder veelzijdig en past zich moeiteloos aan aan de stijl en toon die je wenst. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht, met de juiste intonatie en emotie die jouw publiek zal raken.

Interesse?

Neem vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jouw project tot een succes te maken!

Bekijk de showreel

Luca Savazzi inhuren als voice-over stemacteur voor je project?