Agile, Scrum & Kanban Coach

Als ervaren Agile, Scrum en Kanban Coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties, teams en individuen bij het toepassen van Agile praktijken en methoden, terwijl we tegelijkertijd de Agile waarden en mindset versterken. Mijn doel is om effectievere, transparantere en meer samenhangende teams te creëren, en zo betere resultaten, oplossingen en producten/diensten voor klanten mogelijk te maken.

Agile en Scrum Coach

Als Agile Coach richt ik me op het verbeteren van de Agile processen binnen een team of organisatie. Met mijn expertise breng ik teams en bedrijven in lijn met de Agile-waarden en maak ik gebruik van mijn soft skills om een flexibeler, transparanter en efficiënter manier van werken te bevorderen.

Enkele voorbeelden van mijn werkzaamheden zijn:

  • Het integreren van Agile teams of afdelingen binnen een overwegend niet-Agile bedrijf, waarbij ik zorg voor een soepele overgang en samenwerking.
  • Het stimuleren van de verspreiding van Agile best practices tussen verschillende teams, zodat kennis en ervaring gedeeld kunnen worden.
  • Het begeleiden en coachen van Agile team facilitators, zodat zij effectieve en succesvolle Agile practices kunnen implementeren.
  • Het overwinnen van weerstand van het topmanagement die mogelijk terughoudend zijn vanwege een vermeend verlies aan controle, en hen laten inzien de voordelen van Agile werken.
  • Het meten van de resultaten van de Agile transitie, zodat de voortgang kan worden geëvalueerd en verbeterpunten kunnen worden geïdentificeerd.

Kanban Coach

Of het nu gaat om Scrum, Kanban of een combinatie van beide, als Kanban Coach en gecertificeerde Agile ambassadeur help ik teams en organisaties om een duidelijk begrip te krijgen van de theorie en methoden achter het Kanban-productieraamwerk.

SAFe® Agilist

Als gecertificeerde SAFe®-agilist ondersteun ik organisaties en teams bij het implementeren, aanpassen en voortdurend ontwikkelen op schaal, en het bevorderen van continue innovatie.

Hoe kan ik jou helpen?

Vul het Coaching intakeformulier om meer te weten over de mogelijkheden.

Ik ben je:

Interesse in persoonlijke coaching?

Vraag een intakegesprek aan voor een persoonlijk coachingstraject. Het invullen is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Aanvraag intakegesprek