Agile, Scrum & Kanban Coach

Als ervaren Agile, Scrum en Kanban Coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties, teams en individuen bij het toepassen van Agile praktijken en methoden, terwijl we tegelijkertijd de Agile waarden en mindset versterken. Mijn doel is om effectievere, transparantere en meer samenhangende teams te creëren, en zo betere resultaten, oplossingen en producten/diensten voor klanten mogelijk te maken.

Agile en Scrum Coach

Als Agile Coach richt ik me op het verbeteren van de Agile processen binnen een team of organisatie. Met mijn expertise breng ik teams en bedrijven in lijn met de Agile-waarden en maak ik gebruik van mijn soft skills om een flexibeler, transparanter en efficiënter manier van werken te bevorderen.

Enkele voorbeelden van mijn werkzaamheden zijn:

Kanban Coach

Of het nu gaat om Scrum, Kanban of een combinatie van beide, als Kanban Coach en gecertificeerde Agile ambassadeur help ik teams en organisaties om een duidelijk begrip te krijgen van de theorie en methoden achter het Kanban-productieraamwerk.

SAFe® Agilist

Als gecertificeerde SAFe®-agilist ondersteun ik organisaties en teams bij het implementeren, aanpassen en voortdurend ontwikkelen op schaal, en het bevorderen van continue innovatie.

Hoe kan ik jou helpen?

Vul het Coaching intakeformulier om meer te weten over de mogelijkheden.


Interesse in persoonlijke coaching?

Vraag een intakegesprek aan voor een persoonlijk coachingstraject. Het invullen is vrijblijvend en verplicht je tot niets.