Discovery Coach

Als Discovery Coach ben ik er om je te begeleiden op een reis van zelfontdekking, groei en het vinden van vervulling in een veranderende wereld. Of het nu gaat om zakelijke of persoonlijke vragen, samen gaan we op ontdekkingsreis.

Discovery Coaching is een proces van zelfreflectie en verkenning. We onderzoeken jouw waarden, drijfveren, passies en kernaspecten die jou maken wie je bent. We ontdekken en begrijpen jouw unieke krachten, talenten en interessegebieden, een leerzaam avontuur.

Bekijk de uitdagingen van Sara en lees waarom Discovery Coaching waardevol voor haar was.

Je persoonlijke en zakelijk leven (her)ontdekken

Je hebt diep van binnen een verlangen ​​om iets nieuws te verkennen, te veranderen, je bent op zoek naar een doel, voldoening en vreugde. Niet alleen in je werk, maar ook in je persoonlijke leven. Dat is het startpunt van onze reis.

Het is volkomen normaal dat je gevoelens hebt van angst of onzekerheid over de toekomst, vooral met de steeds sneller veranderende wereld. Het goede nieuws is, je bent niet de enige. Veel banen worden beïnvloed door technologie, denk bijvoorbeeld op de manier waarop AI (artificiële intelligentie) zich in zeer korte tijd heeft ontwikkeld tot iets waar je niet meer omheen kan. Of denk aan een verandering plaatsgevonden in jouw leven waardoor je het gevoel hebt dat je even de weg kwijt bent.

Verandering is en constante factor is in ons leven en door het met een open geest te verkennen en te omarmen, vinden opmerkelijke transformaties plaats. 

Wat vind jij belangrijk?

Deze reis gaat niet alleen over het vinden van het juiste carrièrepad. Het gaat erom je werk in lijn te brengen met jouw doel, je waarden en voldoening te vinden in elk aspect van je leven. Alleen op die manier kan je een harmonieuze balans creëren.

We bespreken samen hoe jouw passies, hobby's en persoonlijke ambities in je dagelijks leven kunnen worden verwerkt, zodat je zoektocht naar geluk en vervulling steeds helderder wordt.

Hoe kan ik jou helpen?

Laten we samen op avontuur gaan en deze ontdekkingsreis beginnen, ik sta klaar om je te begeleiden. 

Ik ben je:

Interesse in persoonlijke coaching?

Vraag een intakegesprek aan voor een persoonlijk coachingstraject. Het invullen is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Aanvraag intakegesprek