Discovery Coach

Als Discovery Coach ben ik er om je te begeleiden op een reis van zelfontdekking, groei en het vinden van vervulling in een veranderende wereld. Of het nu gaat om zakelijke of persoonlijke vragen, samen gaan we op ontdekkingsreis.

Discovery Coaching is een proces van zelfreflectie en verkenning. We onderzoeken jouw waarden, drijfveren, passies en kernaspecten die jou maken wie je bent. We ontdekken en begrijpen jouw unieke krachten, talenten en interessegebieden, een leerzaam avontuur.

Je persoonlijke en/of zakelijk leven (her)ontdekken

Je hebt diep van binnen een verlangen ​​om iets nieuws te verkennen, te veranderen, je bent op zoek naar een doel, voldoening en vreugde. Misschien speelt dit voor jou alleen op persoonlijk vlak of juist alleen op zakelijk gebied. In veel gevallen begin je op één vlak en kom je er al snel achter dat er overlap is op het andere. Of je weet nu al dat je verandering wilt op zowel privé als zakelijk vlak. Geen zorgen, dit is heel normaal en het is dan ook direct het startpunt van onze reis.

Het is volkomen normaal dat je gevoelens hebt van angst of onzekerheid over de toekomst, vooral met de steeds sneller veranderende wereld. Het goede nieuws is, je bent niet de enige.

Hoe Discovery Coaching Sara heeft geholpen

Veel banen worden beïnvloed door technologie, denk bijvoorbeeld op de manier waarop AI (artificiële intelligentie) zich in zeer korte tijd heeft ontwikkeld tot iets waar je niet meer omheen kan. Of denk aan een verandering plaatsgevonden in jouw leven waardoor je het gevoel hebt dat je even de weg kwijt bent.

Verandering is en constante factor is in ons leven en door het met een open geest te verkennen en te omarmen, vinden opmerkelijke transformaties plaats. 

Lees hoe Discovery Coaching waardevol was voor Sara.

Wat vind jij belangrijk?

Deze reis gaat niet alleen over het vinden van het juiste carrièrepad. Het gaat in eerste instantie om wat jij wil! Waar ga je van AAN. Wat vind je leuk en hoe wil jij je toekomst vormgeven? Het gaat erom jezelf in lijn te brengen met jouw doel, je waarden en voldoening te vinden in elk aspect van je leven. Alleen op die manier vind je balans, rust en energie om keuzes te maken waar  je blij van wordt. Zakelijk, privé, of allebei.

We bespreken samen hoe jouw passies, hobby's en persoonlijke ambities in je dagelijks leven kunnen worden verwerkt, zodat je zoektocht naar geluk en vervulling steeds helderder wordt.

Hoe kan ik jou helpen?

Laten we samen op avontuur gaan en deze ontdekkingsreis beginnen, ik sta klaar om je te begeleiden. 

Interesse in persoonlijke coaching?

Vraag een intakegesprek aan voor een persoonlijk coachingstraject. Het invullen is vrijblijvend en verplicht je tot niets.