Discovery Coach

Case-study: Sara en AI (Artificial Intelligence).

Sara heeft altijd veel waarde gehecht aan haar carrière en was gepassioneerd over haar werk in marketing. Ze was ervan overtuigd dat ze hierin haar roeping had gevonden en zag zichzelf groeien en succesvol worden in dit vakgebied.

De opkomst van AI en andere technologische ontwikkelingen heeft haar gevoel van zekerheid aangetast. Ze vraagt zich af of haar werk op den duur vervangen kan worden door AI en of ze nog steeds dezelfde voldoening zal halen uit haar werk als haar taken worden geautomatiseerd.

Sara ervaart:

Sara wil gecoacht worden op:

Coachingsvraag:

Hoe kan Sara haar vaardigheden en passies heroriënteren om relevant te blijven in een veranderende wereld waarin AI een grotere rol speelt?

Haar SMART-Doel: Binnen zes maanden wil Sara een duidelijk plan hebben opgesteld om haar vaardigheden aan te vullen en haar interesses te verkennen, zodat ze een nieuwe richting kan vinden die zowel haar waarden weerspiegelt als haar carrièrekansen vergroot in een technologiegedreven omgeving.

Hoe kan ik jou helpen?

Neem contact met mij voor een vrijblijvend gesprek.

Interesse in persoonlijke coaching?

Vraag een intakegesprek aan voor een persoonlijk coachingstraject. Het invullen is vrijblijvend en verplicht je tot niets.