Sint Ahoy! de Sinterklaasfilm 2023

Laat je meeslepen in een verbazingwekkend avontuur met Sinterklaas, pieten en piraten. 

In "Sint Ahoy!" stappen Sinterklaas en zijn vrienden aan boord van de stoomboot voor hun reis naar Nederland en België voor pakjesavond. Maar hun avontuur neemt een onverwachte wending wanneer ze worden overvallen door Kapitein Bakkeljauw (Donny Ronny en Stefano Keizers) en zijn piratenbende, die niet beseffen dat ze het schip van Sinterklaas hebben gekaapt.

Na een hilarische overmeestering belooft Kapitein Bakkeljauw om Sinterklaas en zijn vrienden naar "het Koninkrijk der Nederlanden" te brengen, maar ze belanden uiteindelijk op het zonnige eiland Curaçao. Daar stuiten twee stoere pieten, Puck (Noa Summers) en Paquito (Merijn Oerlemans) samen met Timón (Luca Savazzi) op de legende van Kapitein Witbaard en zijn magische schat.

Hun zoektocht wordt bemoeilijkt wanneer Kapitein Kibbeling (Andy Peelman), die al jaren naar de schat speurt, in beeld komt. Sinterklaas en zijn vrienden besluiten de piraten te helpen en gaan op zoek naar de schat van Kapitein Witbaard. Onderweg krijgen ze hulp van zeemeermin Aquaria (Kim Feenstra), Taxichauffeur Ty (Steven Brunswijk) en Cor & Don.

Uiteindelijk komen alle personages samen voor een episch showdown met Kapitein Witbaard. Maar de vraag blijft wie de schat als eerste zal ontdekken. Gaat het Sinterklaas en zijn vrienden lukken om de schat te vinden voordat Kapitein Kibbeling dat doet? Of zal de schat voor altijd verborgen blijven op het eiland Curaçao?

Vanaf 4 oktober 2023 in de bioscoop!


Tips en Nieuws

Schrijf je in en ontvang zo af en toe wat interessante mailtjes met handige info.

Zie ook:

Meer interviews in de Sint Ahoy! playlist